Werkenbijprofessionals

Voor professionals

Werken en leren

Ontdek een wereld van zorg bij Het Bildt! Ben jij gepassioneerd over de zorg en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je carrière een nieuwe wending geven?

Wij hebben je veel te bieden.

Als medewerker van ons team kun je uitkijken naar veelzijdig werk binnen een levendige omgeving. Geen dag is gelijk. Op verschillende gebieden werk je samen met één van onze 300 collega’s.

Wij hechten grote waarde aan persoonlijke groei en het optimaal benutten van talent. Daarom moedigen we onze medewerkers aan om hun talenten te gebruiken en krijgen zij volop ruimte om te ontwikkelen. Alleen op deze manier kunnen we onze cliënten de best mogelijke zorg bieden.

Opleiden en ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers werken in een omgeving waarin zij veilig kunnen blijven leren en groeien.

Daarom hebben we een gevarieerd aanbod met kansen voor doorgroei beschikbaar. Bovendien faciliteren we gerichte educatieve programma’s die aansluiten bij jouw expertise, zodat je kennis altijd aansluit bij de actuele ontwikkelingen en veranderingen. Hierdoor ben je in staat je taken effectief en voortdurend te verbeteren.

Vacatures

Ben je gepassioneerd over ons mooie vak en heb je de wens om een waardevolle bijdrage aan anderen te leveren?

Word dan onderdeel van ons team! Ontdek hieronder onze openstaande functies. Zit jouw gewenste functie er niet bij? Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen.

Jouw inzet is welkom!