Cirkel Knop Wonen

Woonzorglocatie Beuckelaer

Beuckelaer biedt een thuis aan ongeveer 90 cliënten met een Wlz-indicatie. Deze woonzorglocatie is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Daarmee is het een mooi en modern gebouw met ruime appartementen.
Naast professionele en warme zorg vinden we lekker eten en welzijn ook belangrijk. Daarom besteden we het eten niet uit aan een centrale keuken, maar hebben we een eigen warme keuken waarin we elke dag gezond en vers koken voor onze bewoners.

Ook hebben we een uitgebreid welzijnsaanbod. Zo zijn er veel mogelijkheden voor recreatie en om elkaar te ontmoeten in het restaurant of in klein groepsverband op de ontmoetingsplekken.

Op de wachtlijst?

Heeft u al een indicatie en staat u op de wachtlijst? We verzoeken u vriendelijk om ons te informeren bij een verandering in uw persoonlijke situatie of als de zorgvraag is veranderd. Mogelijk kunnen we samen met u een passende oplossing zoeken.

Contact

Voor vragen over het wonen in Beuckelaer kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs via telefoonnummer (0518) 40 15 32 of e-mail klantadviseur@zorgcentrumhetbildt.nl