Persoonsalarmering

Persoons­alarmering

Het geeft een veilig gevoel als u bij onverwachte situaties iemand kunt waarschuwen. Met persoonsalarmering heeft u dag en nacht hulp binnen handbereik.

Thuiszorg en persoonsalarmering

Als u Thuiszorg van Het Bildt ontvangt en alarmopvolging wilt, dan kunt u contact op nemen met Telelock. Zij zorgen ervoor dat de apparatuur wordt geleverd en geïnstalleerd.  

Overdag tussen 7.00 uur tot 23.00 uur komt uw alarmoproep bij ons Thuiszorgteam binnen.

Als er zich een acute (medische) situatie voordoet tussen 23.00 uur tot 7.00 uur, worden alarmeringen opgevolgd door Thuiszorg Het Friese land.

Sociale persoonsalarmering

Maakt u geen gebruik van onze Thuiszorg, maar wilt u toch graag persoonsalarmering, dan kan dat natuurlijk ook. Dan kunt u contact opnemen met Telelock en dan regelen zij dit voor u. U kunt uw familie of mantelzorgers als achterwacht inprogrammeren. Tegen extra betaling kunt u ook Thuiszorg het Friese Land als achterwacht inprogrammeren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Thuiszorg het Friese Land.

Als u een persoonsalarmering heeft is het ook erg belangrijk dat de woningtoegang goed is geregeld. Want als u zelf niet meer de deur kunt openen, is het noodzakelijk dat wij in dit soort situaties toegang hebben. Hiervoor zijn meerdere opties. Wij werken hierin samen met Telelock en zij kunnen u hierover verder informeren. 

Contact

Voor het aanvragen van personenalarmering en/of deurtoegang kunt u contact opnemen met Telelock.

Voor het aanvragen van sociale personenalarmering kunt u contact opnemen met Thuiszorg Het Friese Land.