Werkenbijstudenten

Voor studenten

Leerbedrijf

Wij zijn door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Dat betekent dat we voldoen aan de kwalitatieve eisen voor het bieden van stageplaatsen.

BBL-opleiding

Wil je graag bij ons aan de slag, maar heb je niet het juiste diploma? Geen probleem!

Het Bildt biedt een BBL-opleiding aan waarin je kan werken en leren. Ook als je geen achtergrond in de zorg hebt, kun je binnen onze organisatie je droombaan ontdekken via een BBL-opleiding.

De afkorting BBL staat voor beroepsbegeleidende leerweg. Dit betekent dat je één dag per week naar school gaat en daarnaast enkele dagen bij Zorgcentrum het Bildt werkt.

Tijdens deze opleiding zul je op verschillende locaties leren en werken. Dit biedt jou de gelegenheid om kennis te maken met alle aspecten van de ouderenzorg en ervaring op te doen in verschillende situaties. 

Stage

Ben jij op zoek naar een stage en wil je je graag verder ontwikkelen binnen de ouderenzorg?

Wie weet past Het Bildt dan bij jou!

Dankzij de hoeveelheid aan functies in onze organisatie kunnen we bij Het Bildt een uitgebreide leeromgeving aanbieden. Als stagiair(e) draag je bij en leer je tegelijkertijd: jij verrijkt je kennis bij ons, terwijl wij ook waardevolle inzichten van jou opdoen!

Voor informatie over stageplaatsen kun je contact opnemen met onze adviseur leren en ontwikkelen, Francien Nachtnebel: f.nachtnebel@zorgcentrumhetbildt.nl. Ook voor een maatschappelijke stage kun je bij haar terecht.