Thuiszorg

Thuiszorg

Zo lang mogelijk zelfstandig wonen

Wilt u graag thuis blijven wonen, maar kunt u niet alles meer alleen? Dan biedt onze thuiszorg uitkomst. Onze wijkverpleegkundige kijkt samen met u naar uw zorgvraag. Deze zorg varieert van tijdelijke intensieve hulp tot lichte ondersteuning of een kort bezoek per dag.

Wijkverpleegkundige

Wilt u eerst graag meer informatie, dan kan onze wijkverpleegkundige vrijblijvend bij u langskomen. Zij kan u ook informeren met welke zorgverzekeraars wij een overeenkomst hebben en wat de mogelijkheden zijn als u een andere zorgverzekeraar heeft. De wijkverpleegkundige is degene die ervoor zorgt dat u de juiste indicatie toegewezen krijgt.

Deurtoegang en alarmering

Als u Thuiszorg van ons afneemt adviseren wij u de woningtoegang goed en veilig te regelen. Mocht er zich een calamiteit voordoen, dan kunnen we altijd bij u binnen komen. Vanuit veiligheid werken wij niet met sleutelkluisjes en adviseren we het gebruik van Telelock. Dit systeem biedt meerdere mogelijkheden en is veilig. Ook adviseren wij u de personenalarmering via Telelock te regelen. Dit systeem geeft u ook de mogelijkheid in de nachturen terug te vallen op de zorgcentrale van Thuiszorg het Friese Land.

Modulair Pakket Thuis

Ook kunt u kiezen voor een Modulair Pakket Thuis (MPT). Met het MPT kiest u voor een zorgpakket op maat. Hiermee het mogelijk om diensten af te nemen bij verschillende zorgaanbieders. U regelt en bepaalt zelf welke zorg u wilt ontvangen van welke aanbieder. Op deze manier kunt u langer thuis blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met de zorg die u nodig heeft en bij u past.

Waar bieden wij Thuiszorg?

Het gebied waar wij Thuiszorg bieden is beperkt. Wij leveren Thuiszorg binnen de gemeente Waadhoeke in de postcodegebieden: 8854, 8851, 9047, 9072 en 9075 t/m 9079.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantadviseurs via telefoonnummer (0518) 40 15 32 of e-mail klantadviseur@zorgcentrumhetbildt.nl