Zorgcentrum het Bildt bezorgt warme maaltijden aan huis en heeft een eigen restaurant. Al jaren maken veel mensen gebruik van deze service. De maaltijden zijn van zeer goede kwaliteit en voldoen aan alle richtlijnen die de wet voorschrijft.

 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Iedere dag wordt veel aandacht besteed aan de maaltijden. Tijdens de feestdagen kunt u een extra lekker menu verwachten. Wij nodigen al onze maaltijdafnemers altijd uit om samen met onze cliënten deel te nemen aan feestelijke koffietafels.


Bezorging aan huis

 

  • Elke week ontvangt u (van de maaltijdbezorger) een menulijst waarop u uw keuze bekend kunt maken voor de hele week.
  • U kunt een keuze maken uit drie verschillende menu’s of hieruit zelf een menu samenstellen.
  • De maaltijden worden iedere dag tussen 11.45 uur en 12.30 uur aan huis bezorgd.


Gastmaaltijd bestellen

Als u gasten krijgt, dan kunt u ook voor hen een maaltijd bestellen. Wilt u dit wel tijdig doen? Dan kan de keuken er bij hun bestellingen rekening mee houden.

 

 

Maaltijd afzeggen

Indien u een keer geen maaltijd wilt op een dag waarop u normaal wel een maaltijd afneemt, dan kunt u dit telefonisch aan ons doorgeven (0518-40 15 32). Het liefst een dag van tevoren. Eventueel op de dag zelf, maar dan voor 09.00 uur. U kunt het ook aan de maaltijdbezorger doorgeven.

Restaurant

Bewoners van het zorgcentrum, externe maaltijdgebruikers en zorgpashouders (en hun eventuele gasten) kunnen er ook voor kiezen om de warme maaltijd in ons restaurant van Beuckelaer te gebruiken.
U kunt er zelfs voor kiezen om een paar dagen per week in het restaurant te eten en een paar dagen thuis. De keuze is geheel aan u, als wij het maar op tijd weten.

Het restaurant is de hele week geopend van 09.30 uur tot 17.00 uur.
De warme maaltijden worden tussen 12.00 en 13.30 uur geserveerd.

 

Financiële bijdrage

In sommige gevallen kunnen de externe maaltijdklanten in aanmerking komen voor een financiële bijdrage van de gemeente. U kunt hiervoor informeren bij de afdeling Sociale Zaken van gemeente Waadhoeke.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de maaltijdenservice en de prijs kunt u contact met ons opnemen: telefoon 0518-401532 / email info@zorgcentrumhetbildt.nl