Zorgcentrum het Bildt

Zorgcentrum het Bildt zorgt al 50 jaar voor haar ouderen en anderen met een indicatie in de regio.

Vanuit onze locaties Beuckelaer in St.-Annaparochie en Nij Bethanië in Tzummarum bieden wij huisvesting, diensten en zorg. Het is ons streven om mensen zo lang mogelijk een actief en zelfstandig leven te bieden in onze eigen regio het Bildt.

Locaties

Beuckelaer

Bezoekadres:
Beuckelaerstraat 25 | 9076 DA St.-Annaparochie
T (0518) 40 15 32 (24 uur bereikbaar)

 

Nij Bethanië

Bezoekadres:

Nij Bethanië 1 | 8851 EJ Tzummarum

T(0518) 74 41 03 (24 uur bereikbaar)

Recent bezocht

  Zaterdag 21 april 2018 werden de bewoners van Beuckelaer vereerd met een optreden van het bekende Westlands Mannenkoor. De centrale hal van Beuckelaer was omgetoverd tot een ware concertzaal. Het koor, 150 man sterk, zong de sterren van de hemel. Bijgestaan door het publiek, want veel toeschouwers zongen uit volle borst mee. Het was prachtig. En de akoestiek van de hal was verrassend goed.

   

  Hoe dit koor bij ons in Beuckelaer terecht kwam? Het Westlands Mannenkoor had 's avonds een concert in de Martinikerk in Franeker. Omdat het koor, met aanhang, hier een dagje uit van maakt had ze overdag een paar gratis optredens in de buurt. Waarvan één in Beuckelaer. In Beuckelaer werd na het optreden ook gegegen door de groep.

  's Avonds zijn een paar bewoners en begeleiders bij het concert in Franeker geweest. En ook dit was een enorme belevenis.

   

  Wij willen het Westlands Mannenkoor hartelijk bedanken voor deze prachtige dag. Een dag waar nog lang over na wordt gepraat.

   

   

  westands-mannenkoor-2-21-april                westlands-mannenkoor-21-april-