Zorgcentrum het Bildt

Zorgcentrum het Bildt zorgt al 50 jaar voor haar ouderen en anderen met een indicatie in de regio.

Vanuit onze locaties Beuckelaer in St.-Annaparochie en Nij Bethanië in Tzummarum bieden wij huisvesting, diensten en zorg. Het is ons streven om mensen zo lang mogelijk een actief en zelfstandig leven te bieden in onze eigen regio het Bildt.

Locaties

Beuckelaer

Bezoekadres:
Beuckelaerstraat 25 | 9076 DA St.-Annaparochie
T (0518) 40 15 32 (24 uur bereikbaar)

 

Nij Bethanië

Bezoekadres:

Nij Bethanië 1 | 8851 EJ Tzummarum

T(0518) 74 41 03 (24 uur bereikbaar)

Recent bezocht

  Beuckelaer onderscheidt zich van veel andere woon-zorgcentra doordat er een eigen keuken is waar iedere dag verse maaltijden worden bereid.

  In veel woon-zorgcentra is deze functie verdwenen doordat aanlevering van maaltijden via een externe keuken goedkoper is.

  Zorgcentrum het Bildt heeft er bewust voor gekozen om een eigen keuken te houden. Er is geurbeleving in het gebouw, de smaak is vaak fijner omdat maaltijden niet worden opgewarmd en we kunnen goed inspelen op de wensen van onze cliënten.

  De maaltijden uit onze keuken zijn voor de bewoners van Beuckelaer en de aanleunwoningen en de maaltijdcliënten op het Bildt, Berltsum en Tzummarum.

  Maar om ook alle andere ouderen uit de buurt te laten genieten van de heerlijke gerechten organiseren wij samen met Stichting Welzijn Ouderen het Bildt heel regelmatig maaltijden waar iedereen welkom is.

  De maaltijden worden aangekondigd in de Bildtse Post en hebben iedere keer een ander thema, zoals bbq, stokvis, stamppot etc. Naast het eten van een lekkere maaltijd is het ook een sociaal gebeuren waarbij er veel wordt bijgepraat.

   

  Houdt u de Bildtse Post goed in de gaten voor de nieuwe datum van de gezamenlijke maaltijd in Beuckelaer.